Școala de vară de la Biserica "Sf. Mina", la final

276
1

Articole recomandate

Duminică, 28 august, începând cu ora 12, va avea loc premierea copiilor care au participat la activitățile Atelierului de vară, desfășurate la biserica "Sf. M. Mc. Mina" din Constanța. Cei mici vor fi răsplătiți, din partea parohiei, cu diplome și cadouri, iar ei, la rândul lor, au pregătit un program artistic și o expoziție, prin care să arate câte lucruri interesante au învățat vara aceasta în tinda bisericii. Proiectul va fi reluat anul viitor.


Din septembrie, la inițiativa preotului paroh Claudiu Banu va demara un nou proiect social, adresat bătrânilor singuri și nevoiași. Astfel, lunar, un bătrân din parohie va beneficia de tratament, cazare și masă la Centrul Medical "Sf. Elena" din Costinești.


Comentează știrea

Radu
28 august 2016
Vai noua ...

Adica , ati tinut copiii in ,,tinda'' ... Bai tantalailor , popi netrebnici , pidosnici si fatarnici , de ce nu in biserica ? Mai ales ca voi nu ati dat un ban pentru ridicarea acesteia ! Tanasescule , crapati-ar limba otravita , de marlan ce esti , cocalarule ... Va bateti joc de cei care au facut acea biserica ! Mache , securistule , tov. Porcu , nu ti-ar crapa multi inainte ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde