"Școala altfel" la RAJA Constanța

171

Articole de la același autor

În cadrul programului educațional "Școala altfel" - "Să știi mai multe, să fii mai bun!" și anul acesta sute de elevi constănțeni și-au exprimat dorința de a descoperi circuitul apei prin intermediul S.C. RAJA S.A. Astfel, în cadrul campaniei "Apa este viață", desfășurată în baza protocoalelor de colaborare încheiate între RAJA și unitățile de învățământ constănțene, timp de cinci zile, în perioada

6 - 10 aprilie 2015, elevi, dar și preșcolari din municipiul Constanța vor merge pe firul apei, de la extragerea ei din subteran și până la redarea acesteia, în cele mai bune condiții, circuitului natural.

În program sunt incluse Grădinița cu Program Normal nr. 51, Școala nr. 8, Școala nr. 37, Școala Gimnazială nr. 24 "Ion Jalea", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța și Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea.Elevii sunt însoțiți de specialiști ai companiei la Laboratorul de Încercări Apă Potabilă - Palas Constanța și la Stația de Epurare Constanța Nord, cea mai modernă stație din România realizată cu fonduri europene, unde le sunt oferite informații prețioase despre sursele de apă potabilă și necesitatea protejării acestora, despre modalitatea de extragere, tratare și furnizare a apei către consumatori, procesul de curățare a apelor uzate și deversarea lor în emisar etc.

"Având în vedere că anul acesta Ziua Mondială a Apei s-a desfășurat sub sloganul «Apa și Dezvoltarea Durabilă», S.C. RAJA S.A. evidențiază încă o dată implicarea sa în dezvoltarea durabilă a comunității prin investiții majore în infrastructura de apă și apă uzată din aria de operare, dovedind respect pentru om, pentru apă, pentru mediu și implicit pentru viitor", declară purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Pe parcursul vizitelor, oaspeților le sunt oferite broșuri cu informații despre investițiile derulate de compania de apă S.C. RAJA S.A. și pliantul "Povestea Apei", o incursiune în universul apei, cu jocuri și desene amuzante pentru copii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6531 secunde