City Break la Constanța. Ce pot face turiștii în extrasezon, la mare

945
3
City Break la Constanța. Ce pot face turiștii în extrasezon, la mare - citybreak1-1443106402.jpg

Articole de la același autor

Mii de turiști străini ar putea fi atrași, în curând, la Constanța, și în extrasezon, pentru sejururi scurte, în care să aibă ocazia să viziteze zonele de interes și să guste din preparatele tradiționale. Pe lista obiectivelor turistice, s-ar putea afla atât monumente din Constanța, cât și din restul județului.

Detaliile despre lansarea noului program special, "City Break la Constanța" au fost discutate, recent, de către conducerea Asociației Litoral - Delta Dunării cu agenții economici din Constanța, hotelieri, reprezentanți ai restaurantelor și agențiilor de turism. Obiectivul programului îl reprezintă promovarea acestei zone în extrasezon, prin oferirea unor tarife maximale speciale. Pachetul turistic va include două sau trei nopți de cazare, alături de o serie de servicii suplimentare.

Astfel, turiștii care vor opta pentru un city break în Constanța vor putea vizita principalele atracții turistice din oraș și vor putea savura preparate tradiționale din pește și fructe de mare. De asemenea, au fost propuse și alte servicii de care ar putea beneficia toți cei care ajung în Constanța, cum ar fi SPA, tur ghidat al orașului, plimbare pe mare. Programul va fi definitivat în cel mai scurt timp și va fi disponibil prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT.

Specialități din Marea Neagră!

"Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenția spre transformarea orașului Constanța într-o destinație turistică de 12 luni pe an. M-am gândit să propunem turiștilor să descopere orașele României în varianta de city break, și nu doar orașele europene, așa cum sunt obișnuiți. Am invitat hotelierii, proprietarii de restaurante pescărești, agențiile de turism și autoritățile locale la un comandament de lucru pentru a defini un program special city break la Constanța", declară reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării.

Ca noutate absolută, pachetul va include nu doar cazare cu mic dejun, ci și un voucher gratuit de intrare la atracțiile turistice din județ și un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescărești din Constanța și din județ care vor intra în program. 

Comentează știrea

petrica
25 septembrie 2015
obiectiv

se poate trece ca obiectiv turistic si cartierul ferentari de Constanta cu zonele adiacente de vanzari tigari din tomis 3 si galeriile soveja cat si vanzatorii de chiloti,egari,suveniruri din piata tomis3

turist
25 septembrie 2015
city break

eu cred ca n o sa vina nici un turist pe timpul iernii la constanta ..pt ca n au ce sa vada scurt ....doar daca isi trasforma mazare casa in ...muzeul cocalarului roman

Norocel
25 septembrie 2015
city break

Ce poate face un turist la Constanta? Slalom printre rahati, pisati, gunoaie, sobolani si asistati sociali.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3388 secunde