Chioșcurile RATC, închise în minivacanța de Rusalii. Iată de unde puteți cumpăra bilete la autobuz

567
Chioșcurile RATC, închise în minivacanța de Rusalii. Iată de unde puteți cumpăra bilete la autobuz - ratc-1496076828.jpg
În minivacanța de Rusalii, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pune în circulație autobuzele etajate spre Mamaia "40 Mamaia" și "100 Mamaia" pe traseele cunoscute, cu autobuze etajate.


Acestea vor circula de joi, 1 iunie, până luni, 5 iunie, inclusiv, între orele 10,00 și 20,00 cu plecare din stația Gară cu o frecvență de 22 de minute pe ambele linii. Linia "40 Mamaia" va merge de la Gară, pe bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, Delfinariu, stațiunea Mamaia, până la Tabăra Turist, iar linia "100 Mamaia" - Gară, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, City Park, stațiunea Mamaia, pană la Tabăra Turist.


"Accesul în autobuzele etajate se face pe bază de bilet R.A.T.C. de 1,5 lei pentru o călătorie. O călătorie e considerată de la Gară la Tabăra Turist Mamaia, sau de la Tabăra Turist la Gară. Biletele pot fi procurate și de la conducătorii auto. Întrucât este traseu turistic, gratuitățile și abonamentele nu sunt valabile", explică directorul general al R.A.T.C., Nicolae Bogdan Niță.


Potrivit acestuia, în perioada 1 - 5 iunie, programul chioșcurilor de abonamente și bilete se schimbă. Astfel, pe 1 și 2 iunie, toate chioșcurile vor avea program normal de lucru, după care, pe 3 iunie, între orele 7,00 - 19,00, vor fi deschise doar chioșcurile din zona Tomis III, strada Eliberării, magazinul Tomis, CET Piață. În perioada 3 - 5 iunie, vor fi închise chioșcurile din zonele: Spital Județean, Cireșica, Km 4 - 5, Bulevard, Vamă, Gară 2 - 5, Delfinariu, Gară L 101. Chioșcurile de la Gară vor funcționa în perioada 3 - 5 iunie în program 7,00 - 19,00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4214 secunde