CFR Călători. Trenuri din două în două ore, spre Constanța

155
CFR Călători. Trenuri din două în două ore, spre Constanța - trenuri-1461676353.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de Paști și de 1 Mai, Trenurile Litoral asigură legătura între capitală și Constanța în numai două ore și circulă, fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie - 2 mai, și un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei.


De asemenea, din Gara de Nord București, la o cadență de aproximativ două ore, va pleca câte un tren cu destinația Constanța. De aici, turiștii au la dispoziție legături cu stațiunile de pe litoral. 


Prețurile biletelor de tren pe ruta București - Constanța variază în funcție de rangul trenului. Elevii și studenții beneficiază de reduceri. 
Astfel, un bilet pentru un student la Trenul Tineretului, la clasa a doua, cu loc rezervat este 18,65 lei, iar dus-întors este 37,30 lei. 
Biletele de tren pot fi achiziționate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9498 secunde