Cer senin și maxime de 31 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

78
Cer senin și maxime de 31 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - cersenin-1409066001.jpg

Articole de la același autor

După câteva zile mai răcoroase, în care toamnă dă deja primele semne, temperaturile ridicate revin pe litoral. Din păcate, căldura nu va dura prea mult, așa că spre sfârșitul săptămânii se răcorește din nou. Vestea bună este că, totuși, nu sunt prognozate ploi, ci doar mult soare.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre sud. Maxima termică va atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna câțiva nori, dar riscul de precipitații este foarte mic. Termometrele vor indica minimum 20 de grade.

Mâine, temperaturile scad atât în timpul zilei, cât și noaptea. Câțiva nori vor persista și vântul se va intensifica. Vor fi între 15 și 25 de grade. Vineri se răcorește și mai mult pe timpul nopții, până pe la 13 grade, dar se înseninează. În week-end, se mai încălzește puțin, dar pe alocuri va fi înnorat.

În restul țării, vremea va fi în general instabilă în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și cea mai mare parte a Moldovei, unde vor fi înnorări temporar accentuate și vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 - 20 de litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă în regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi cuprinse între 20 de grade în nordul Moldovei și 33 - 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 10 și 11 grade în nord-vest, în depresiuni și în dealurile de Vest și 21 - 22 de grade pe litoral. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 August 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2441 secunde