Ce supermarket-uri și mall-uri se mai deschid în Constanța

7949
16
Ce supermarket-uri și mall-uri se mai deschid în Constanța - cesupermarketurisimalluri-1399306212.jpg

Articole de la același autor

Constănțenilor le place să facă cumpărături. Se pare că acest lucru l-au aflat și investitorii și vor să profite din plin de el. Așa se explică planurile de dezvoltare și construcție a unor noi mall-uri și supermarket-uri în municipiul de la malul mării. 


Primul pe listă este un nou magazin Kaufland. Acesta ar urma să fie construit în zona Anda, pe locul unei foste hale industriale. Deși reprezentanții companiei nu au dorit să ne furnizeze informații despre această investiție, surse oficiale au dezvăluit că lucrările sunt pe cale să demareze și că a început demolarea halei vechi. 
Consiliul local al municipiului Constanța a aprobat, recent, planul urbanistic zonal pentru hipermarket, accesul către acesta urmând să fie făcut printr-un sens giratoriu ce va fi construit în perioada următoare. 


Un nou Kaufland pe bulevardul Aurel Vlaicu 
Acesta este cel de-al doilea supermarket Kaufland din Constanța, după cel de la ICIL, de pe bulevardul I.C. Brătianu. Potrivit PUZ-ului, noul magazin va fi ridicat între podul Billa și complexul Rovas, pe partea stângă, pe sensul de mers către Doraly. Sensul giratoriu va fi făcut la intersecția străzii Câmpinei cu bulevardul Aurel Vlaicu. Hipermarketul va fi desfășurat pe parter și un etaj și va avea o suprafață generoasă. Parcarea va avea 176 de locuri. 


Marina Park Shopping Center, în zona Delfinariu 
Numărul magazinelor mari nu se oprește însă aici. Potrivit urban-constanta, în curând vor începe lucrările la un nou mall, în zona Delfinariu. Acesta se va intitula Marina Park Shopping Center și, la parter, va avea un hipermarket. 
De asemenea, se zvonește că fostul Interex de la podul Doraly a fost cumpărat deja și acolo se va deschide un nou magazin de discount Lidl. Zvonuri au apărut și despre un alt hipermarket în zona podului de la Butelii, dar nu se știe deocamdată ce brand îl va face. 


Pe strada Traian nu se lucrează, încă 
Pe lista marilor proiecte comerciale din Constanța este și complexul de la strada Traian, însă aici nu se lucrează în prezent. Investitorii de-abia au reușit să pună în siguranță zona, după ce strada o luase la vale. Probabil că va mai trece ceva timp până când vor putea să dea în folosință și centrul comercial. 


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Danâlețul reshapat
6 mai 2014
Rea vointa

Eu zic ,sa faca unul si in Piata Ovidiu !!!-de ce sa-i mutam la marginea orasului ???

toader c
6 mai 2014
spatiu verde

De ce ii spune Marina Park Shopping Center,?probabil de la distruge ,,Park'' si spatii verzi cite mai sunt.In Constanta bataia de joc fata de natura este saltata la gradul de sublim,nici nu este de mirare ,cu un ,,primar''noctambul,cu gindul la interesul personal si al camarilei,distrugator de spatii verzi ,care are grija de constanteni cit avea Ginghiz Han de popoarele cucerite. Dar orice natie isi are conductorii pe care ii merita.Votati fabricantul de mall-uri!

constantean
6 mai 2014
esti pe dinafara

Investitia va fi realizata pe terenul fostei baze RATC, n-are nicio legatura cu spatiile verzi. Totusi, vad ca cetatenii vor spatii verzi si curatenie dar doar pe forumuri ca in realitate nu exista simt civic si civilizatie. Trebuie sa existe cate doi politisti si trei gunoieri pentru fiecare cetatean care merge in parc sa-si plimbe cainele, sa se imbete si sa distruga, sa fure si sa arunce resturile pe jos.

Răspuns la: spatiu verde
Adăugat de : toader c, 6 mai 2014
De ce ii spune Marina Park Shopping Center,?probabil de la distruge ,,Park'' si spatii verzi cite mai sunt.In Constanta bataia de joc fata de natura...
angelo
6 mai 2014
nu cred

nu esti in tema. acel teren, fostul ratc este revendicat, iar babele care sunt proprietari, nu il cedeaza fara bani buni. sunt 7 ha acolo si mi-e greu sa cred ca va baga cineva atatia bani numai intr-un teren. ultima data se vorbea de 1000 euro/mp inulteste cu 70 000 mp sau cu 25 000 cat trebuie pentru un hipermarket si vezi suma. deci , ramane varianta unui spatiu de la primarie, un spatiu verde, de unde sa-si poata trage ei ceva comisioane, sa-l dea la un pret bun.

Răspuns la: esti pe dinafara
Adăugat de : constantean, 6 mai 2014
Investitia va fi realizata pe terenul fostei baze RATC, n-are nicio legatura cu spatiile verzi. Totusi, vad ca cetatenii vor spatii verzi si...
sf. dracu
6 mai 2014
ca sa vezi

corect, o sa creasca in spatele punctului termic, e un loc viran numai bun acolo. viran acuma, deunazi era padure. ciudat cum se usuca brusc copacii seculari din parc... cineva le toarna ceva noaptea, nicio legatura cu mazare, cu strutzul si cu nicusor, nuuu. doar e amplasat intre lake view si microdelta.

constantila
6 mai 2014
super market

daca ar locui numai olteni si oltence fierbinti in constanta ar fi mult mai multa natura..oltencelor fierbinti le place s-o faca in boscheti, deci iubesc natura, nu ca voi, dobrogenii...

Răspuns la: esti pe dinafara
Adăugat de : constantean, 6 mai 2014
Investitia va fi realizata pe terenul fostei baze RATC, n-are nicio legatura cu spatiile verzi. Totusi, vad ca cetatenii vor spatii verzi si...
X
6 mai 2014
KAUFLAND

Este in locul fostei hale ALMATERM

gogu
6 mai 2014
itc

mall-ul va fi in fosta baza ratc nu in parc

Răspuns la: spatiu verde
Adăugat de : toader c, 6 mai 2014
De ce ii spune Marina Park Shopping Center,?probabil de la distruge ,,Park'' si spatii verzi cite mai sunt.In Constanta bataia de joc fata de natura...
home-page
12 mai 2014
home-page

electric cigarette rolling machine Stiri Social : Ce supermarket-uri și mall-uri se mai deschid în Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online home-page http://saloncici.dk/marijuana-vaporizer-vaporizer-pipe-1430.html

see page
23 mai 2014
see page

100 vg e liquid Stiri Social : Ce supermarket-uri și mall-uri se mai deschid în Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online see page http://komtek.dk/best-e-liquid/dial-spring-water-liquid-soap-enriched-with-aloe.asp

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Unde mergi, bă, Superman?
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Economie : Kaufland și-a deschis piață de pește
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Furt dintr-un supermarket din Constanța
Pagina a fost generata in 1.3988 secunde