Ce purtăm pe cap, iarna aceasta. Fii originală, purtând o perucă la modă!

357

Articole de la același autor

Fie că ai sau nu probleme cu căderea părului, iarna este în forță și capul trebuie să fie acoperit. Frigul ne dă bătăi de cap, mai ales când trebuie să purtăm căciuli și ajungem într-un loc în care acestea trebuie date jos, iar părul stă turtit și în toate direcțiile. Unde mai pui că multor femei nu le stă bine cu o căciulă pe cap. 


"Noi venim cu două variante ingenioase, la care poate nimeni nu s-a gândit până acum. Prima variantă ar fi o perucă în nuanța și lungimea părului, fiecărei femei în parte, care să o reprezinte și să o facă să arate mereu coafată și aranjată, care ține și de cald, în zilele răcoroase. A doua variantă este alegerea unui turban elegant, cu modele florale sau abstrac-te ori «uni», care poate completa ținuta elegantă și poate face parte din look-ul original. Astfel, acesta nu trebuie dat jos când persoana respectivă intră într-o încăpare. Aceste două accesorii se vor comporta la fel ca o pălărie, dar bineînteles că pentru mai multă siguranță, se pot folosi clipsuri speciale și agrafe, care le fixează de păr, iar dacă părul nu mai este, există lipici și benzi dublu-adezive pentru fixare", explică echipa Jiva Hair Boutique. 


Peruca este foarte ușor de îngrijit. Aceasta se poate pieptăna, se spală și se coafează, în unele cazuri. Majoritatea perucilor și a turbanelor sunt în mărime universală, dar există și cazuri în care se pot aduce pe comandă, mărimi mai mari sau mai mici. Pentru mai multe detalii, modele, dar și prețuri, puteți vizita magazinul "Jiva Hair Boutique" de pe strada Nicolae Iorga, nr. 39, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00 , FB Jiva Hair Boutique sau să vizitați site-ul www.jiva.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Se redeschide ghișeul SPIT din Vivo
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Oficiile poștale, închise pe 24 ianuarie
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Program special  la instituțiile statului
Pagina a fost generata in 1.0055 secunde