Ce pelicule pot fi vizionate săptămâna aceasta la Caravana "Filme de Oscar"

196
Ce pelicule pot fi vizionate săptămâna aceasta la Caravana

Articole de la același autor

Piața Ovidiu și faleza Cazino din Constanța găzduiesc până la data de 13 august Caravana "Filme de Oscar". 18 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor sunt proiectate în fiecare seară, de la 21:30, în aer liber, pe marele ecran. Intrarea este liberă pentru public în limita locurilor disponibile.

Iubitorii celei de-a șaptea arte au posibilitatea să urmărească, de marți până joi, în Piața Ovidiu din Constanța, și de vineri până duminică, pe faleza Cazino, capodopere ale cinematografiei universale, ce vor putea fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.

Filme de Oscar continuă săptămâna aceasta cu "Inimă neînfricată", cu Mel Gibson (3 august), "Viața lui Pi" (4 august), "Strania poveste a lui Benjamin Button" (5 august) și "Zootopia" (6 august), câștigător al premiului Oscar și al Globului de Aur pentru Cel mai bun lungmetraj de animație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.766 secunde