Ce meserii pot învăța gratuit șomerii constănțeni

519
Ce meserii pot învăța gratuit șomerii constănțeni - cemeserii-1457544698.jpg

Articole de la același autor

Șomerii constănțeni care vor să învețe o meserie nouă se pot școli gratuit, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. La sfârșitul lunii martie, A.J.O.F.M. Constanța organizează cursuri de formare profesională în meseriile de contabil și manager resurse umane. Cursul de contabil durează cinci săptămâni, iar cel de manager resurse uma-ne patru săptămâni.

Persoanele interesate să participa la aceste cursuri sunt așteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanța, pe strada Lacului nr. 14, etajul al doilea, Compartiment Formare profesională, telefon 0241/481.550, în vederea înscrierii. Se pot înscrie numai șomerii, indiferent dacă primesc sau nu indemnizație. Pentru contabil pot aplica persoanele absolvente de liceu, cu diplomă de bacalaureat, iar pentru manager resurse umane este nevoie de studii superioare.

"Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat", explică directorul adjunct al AJOFM Constanța, Gheorghe Bușu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1924 secunde