Ce locuri de muncă își pot găsi în străinătate șomerii din Constanța

255

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures, săptămâna aceasta, 934 locuri de muncă vacante. Oferte generoase vin din partea angajatorilor maltezi, care pun la dispoziția românilor posturi de șoferi de autobuz. 


Un număr important de locuri de muncă vine și din partea patronilor din Germania, care le oferă celor interesați posturi de educatoare, șoferi autobuz, asistente medicale, bucătari, ospătari, fizioterapeuți, zidari, ingineri testare echipamente semiconductoare automate, operatori mașini și instalații fabricare produse din plastic, personal în domeniul hotelier etc. 


Italienii, în schimb, au nevoie doar de asistenți medicali și îngrijitori la domiciliu. Apoi, danezii sunt în căutare de muncitori necalificați pentru cules de căpșuni, mazăre și cartofi, dar și distribuitor de ziare și colete. În Cehia, este nevoie de șoferi autobuz, șlefuitori, pilitori, sudori, electricieni și mecanici auto. 


Și în Marea Britanie există deficit de asistenți medicali, tâmplari/dulgheri navali, dar și îngrijitori persoane la domiciliu și îngrijitor copii. Joburi mai sunt valabile în Slovenia, Slovacia (lucrători în fabricarea brânzeturilor, Olanda (culegători căpșuni, ingineri de sistem), Belgia (zidari tencuitori, electricieni nave senior), Austria, Luxembourg, Spania (tehnicieni turbine eoliene), Letonia, Polonia și Suedia. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0696 secunde