Ce localități rămân fără curent electric

133
1
Ce localități rămân fără curent electric - celocalitatiraman-1433948883.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități din nordul județului Constanța nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, pre-cum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8,30 și 19,30, sunt afectați consumatorii din localitățile Corbu, Mihail Kogălniceanu, Topalu, Gălbiori, Șiriu, Crișan, Crucea, Horia, Tichilești și Stupina - total. Rămân fără curent electric și consumatorii din localitățile Negru-Vodă și Osmancea - parțial. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4934 secunde