Video CAZUL CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA: AMBULANȚA NEAGRĂ CARE RĂPEȘTE COPII PENTRU A LE LUA ORGANELE / Ce spun polițiștii

5401
5
CAZUL CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA: AMBULANȚA NEAGRĂ CARE RĂPEȘTE COPII PENTRU A LE LUA ORGANELE / Ce spun polițiștii - ambulantaneagra-1474960355.jpg

Articole recomandate

După ce pe Internet s-a iscat o isterie generală vizavi de așa zisele ambulanțe negre care răpesc copii pentru a le lua organele, polițiștii reacționează:




"În legătură cu "ambulanța neagră care răpește copii de pe stradă pentru organe". Această ambulanță aparține unui serviciu privat de ambulanță din Mun. București și nu are nicio legătură cu zvonurile false propagate pe rețelele de socializare. Inclusiv Poliția Română a dezmințit acest zvon prostesc menit să alarmeze părinții. Vă rugăm să nu mai distribuiți postări de acest gen. Mulțumim de înțelegere. :D
"La nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate astfel de cazuri și nu au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne. Facem apel la persoanele care primesc astfel de mesaje pe orice rețea de socializare să nu le redistribuie sau să le popularizeze. Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Periodic, în spațiul public, au fost difuzate și redifuzate mesaje de acest tip, ele neavând nicio reprezentare reală și nefiind confirmate", este postarea politistilor, pe Facebook.


Comentează știrea

una
27 septembrie 2016
Iarna

Acu, ca vine iarna, eu zic ca parintii ar trebui sa fie extrem de vigilenti, mai ales la femei imbracate in craiese ale zapezii si care umbla cu sania si care fura copii si ii duc in taramul gheturilor!

radu
27 septembrie 2016
loco

povestea este exponentul clar al sintagmei: cine sta prea mult pe net si crede tot ce scrie acolo, tampeste.

Olguța
27 septembrie 2016
Adevarat

Am vazut si eu ambulanta neagra in constanta! Cei dinăuntru tocmai atacasera o barza care transporta una buc copil de la maternitate la domiciliu in Lumina. A fost imposibil sa intervin, dar sesizez pe aceasta cale politia romană, politia locala, politia animalelor, jandarmeria, despre intamplarea la care am facut vorbire!

Hahaha
27 septembrie 2016
Hahaha

Bai mor de ras. Asta chiar e pe bune ??

miha
29 septembrie 2016
mama

da e pe bune am vazuto acum 1 zi in galati chiar nu ia nici o masura politia

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1107 secunde