CAZ INCREDIBIL LA O GRĂDINIȚĂ / Copiii sunt blestemați și înjurați de educatoare

280
CAZ INCREDIBIL LA O GRĂDINIȚĂ / Copiii sunt blestemați și înjurați de educatoare - gradinita32034800-1487375442.jpg
Scene greu de imaginat la o grădiniță din Capitală. Educatoarele țipă la copii, îi blesteamă și îi înjură, potrivit România TV. Totul a ieșit la iveală după ce un părinte a pus în bagajul copilului un reportofon care a înregistrat țipetele. Părinții vor depune plângere Părinții sunt revoltați și susțin că au decis să o înregistreze pe educatoare atunci când și-au dat seama că cei mici se comportă diferit. "Se trezea noaptea, plangea, era speriat. Dimineata cand trebuia sa mearga la gradinita ma ruga si ma implora sa nu-l duc acolo", a spus mama unui copil.

"Mă, și animalu', dacă îi spui, uite-l, măi, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! Dă pantalonii jos că vine doamna directoare acum și nu te mai primește. Dă jos chiloții mai repede! Pune mâna! 0.19 MUSCĂ 0.39 Dă-i jos! Chiloții, dă-i jos de pe tine!", așa a fost terorizat de educatoare David, un băiețel de doar 3 ani. În situația lui au fost și alți 10 copii care erau îngrijiți la Grădinița 41 din Capitală. În înregistrări se poate auzi și cum educatoarea îi înjură pe cei mici. 


Părinții sunt revoltați și susțin că au decis să o înregistreze pe educatoare atunci când și-au dat seama că cei mici se comportă diferit. "Se trezea noaptea, plangea, era speriat. Dimineata cand trebuia sa mearga la gradinita ma ruga si ma implora sa nu-l duc acolo", a spus mama unui copil.

Părinții vor depune plângere împotriva educatoarei. Educatoarea și directoarea grădiniței au refuzat să dea explicații pentru aceste înregistrări, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4993 secunde