Câți bani doriți pentru ce știți să faceți? Piața microjob-urilor este deschisă!

824
4
Câți bani doriți pentru ce știți să faceți? Piața microjob-urilor este deschisă! - catibanidoritibuna-1433953186.jpg

Articole de la același autor

Dorința de a câștiga un ban în plus combinată cu niște abilități profesionale poate face diferența din portofel la final de lună. Influențată pe de-o parte de avansul tehnologic, și pe de alta de apariția crizei economice care a dus la dispariția atât a multor firme cât și a numeroase joburi, activitatea profesională a românilor pare să fie din ce în ce mai mult caracterizată de inițiativa privată. Unii încă mai așteaptă, ce-i drept să le dea fie statul, fie altcineva un job, dar alții, ceva mai ambițioși și proactivi își transformă abilitățile în venituri. 


Apărută în România în octombrie 2012, platforma "microjoburi.ro" este locul de întâlnire dintre profesioniștii care au capacitatea de a oferi anumite servicii și cei care au nevoie să externalizeze anumite operațiuni ale companiilor lor. 


Pornită cu doar 150 de dolari, afacerea a strâns în aproape trei ani mii de utilizatori și joburi realizate, iar potențial de extindere există, spun oficialii companiei. 


"Inițial, a început după modelul Fiverr. Se tranzacționau serviciile. Am văzut însă, că oamenii vor să colaboreze și astfel, microjoburi.ro a devenit o platforma de promovare unde am adus îmbunătățiri constant atât pe partea de mobile cât și desktop. Vrem, pe lângă persoanele fizice să atragem și firme și asta pentru că acestea își pot permite să plătească și abonamentele pe care le punem la dispoziție. Sunt în țară oameni foarte pricepuți pe categoriile lor, dar avem și români din afara țării care activează pe platformă. Tocmai de aceea, în ceea ce privește planurile de dezvoltare, ne gândim ca în viitor să ne extindem în Europa, sau de ce nu, dacă lucrurile merg bine, la nivel mondial ", a declarat Laur Matache, fondatorul companiei.


Cum funcționează un "microjob"


Oricine, cu acces la internet, poate intra pe platformă, iar după ce își face un cont poate să își ofere serviciile profesionale. Există și niște abonamente care pot oferi o mai bună vizibilitate prestatorilor de servicii, iar un alt punct forte îl reprezintă evaluările pe care le primesc cei care au îndeplinit deja activitățile pe care s-au angajat să le realizeze.


De menționat ar mai fi că ofertele se actualizează constant și sunt destul de variate: de la design, la arhitectură și proiectare la editare și scriere de articole, referate, logo-uri și traduceri, orice membru al acestei comunități de profesioniști poate face exact ceea ce îi place și se pricepe, iar roadele muncii se văd.


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis,dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

extera
20 iunie 2015
Un sistem verificat pentru a castiga bani!

Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: [email protected]

BUJOREA CRISTINA
19 decembrie 2015
BANI PE NET

VRAU SA INVAT SI EU CUM SA FAC BANI PE NET NU AM EXPERIENTA SI AM LUAT TEAPA LA UN JOC CARE A DISPARUT DUPA PIATA.SINT CASNICA.TE ROG SA MA AJUTI.

cristi
10 martie 2017
jonb

asfad

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde