Casieriile RAJA închise în prima și a doua zi de Paști

140
Casieriile RAJA închise în prima și a doua zi de Paști - casierieraja-1428591776.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de Paști, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții RAJA care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

"Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametri optimi", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Singurul serviciu care-și va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonații interesați să-și achite facturile la apă potabilă și canalizare în aceste zile, trebuie să știe că acestea vor fi deschise astăzi, între orele 9 și 13, iar sâmbătă, duminică și luni, pe 11, 12 și 13 aprilie, vor fi închise. Începând de marți, 14 aprilie, casieriile își vor relua programul normal de lucru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Legenda înroșirii ouălor
Pagina a fost generata in 0.5413 secunde