Cartierul Inel II, fără curentul electric

179
Constănțenii care locuiesc în cartierul Inel II nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. E-Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Inel II, cu strada Dumitru Marinescu, punctul termic RADET, străzile Dreptății, Nucilor, Prelungirea Ion Roată, blocurile L1, L2, M, O și Q, brutăria și serviciul auto Marteoz 2001, întrerupere totală. De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi pe strada Orhideelor nr. 8, blocul T1, scările A și B, întrerupere totală.

În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în stațiunea Eforie Nord, pe străzile Griviței, 1 Mai, Sportului, Mihai Eminescu, Nicolae Bălcescu, Ștefan cel Mare și Armand Călinescu, întrerupere totală, dar și în localitățile Dunăreni, Casicea și Plopeni, înterlocalitățile Chirnogeni, Dunăreni și Plopeni, întrerupere parțială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0505 secunde