Cartierul Inel II din Constanța, fără curent electric

177

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Viile Noi nu beneficiază de curent electric astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, E - Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din cartierul Viile Noi, de pe străzile Democrației, Măceșului, Margaretei, Rodica, Pinului, aleea Piersicului, Poenii Frumoasei, Licurici și Soldat Constantin Măgureanu, întrerupere totală. În același interval, sunt anunțate întreruperi în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 340, blocul C2, scările A și B, întrerupere totală, precum și pe aleea Egretei nr. 16, blocul Av25, scările C și D, întrerupere totală.

În restul județului, între orele 8 și 16, vor fi întreruperi de aproximativ patru ore, în localitatea Costinești, în cartierul Epavă, pe strada Aurel Vlaicu. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Mireasa, precum și în localitățile Dunăreni și Chirnogeni, întrerupere parțială, și în localitatea Casicea, întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde