Cartierul Inel II din Constanța, fără curent electric

206
1
Cartierul Inel II din Constanța, fără curent electric - curent-1475770761.jpg
Consumatorii din zona industrială și cei din cartierul Inel II nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 9 și 16, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 92, blocul AV21, scara C - întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, cei din zona Inel II, strada I.L. Caragiale nr. 4 - 6, blocul L2, scările A și B, blocul L1, scara A, respectiv aleea Berzei nr. 2, blocul S, scările B și C - întrerupere totală. 


În restul județului, între orele 9 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea 2 Mai, pe străzile Mihail Kogălniceanu, Aurel Vlaicu și Faleză, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, în localitatea Cotu Văii, întrerupere totală.


Comentează știrea

nvt
7 octombrie 2016
cine plateste pagubele?

Ma intreb de ce se tot accepta asemenea "intreruperi de curent electric" ?!? In nici o alta tara ce se respecta nu exista asemenea 'intreruperi" decat in cazuri foarte foarte extreme . pentru ca in cazul reparatiilor exista generatoare ce sunt pornite in cazul unei reparatii in asa fel ca populatia nici macar nu are habar ca se lucreaza.. In Romania i-si perimit asemenea greseli pentru ca nu sunt pusi la plata pentru pagubele aduse aparatelor electrice casnice din cauza intrerperii de energie electrica si pagubele aduse din cauza alimentelor descongelate.. NU POS SA CRED CA SOCIETATI ATAT DE PUTERNICE PRECUM ENEL NU AU GENERATOARE REZERVA CE POT FI PORNITE IN CAZURI DE URGENTE... ESTE BATAIE DE JOC

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Social : Directori noi la Enel România
Pagina a fost generata in 0.5437 secunde