Cartierul Faleză Nord și zona Baba Novac, lipsite de apă rece

178
Cartierul Faleză Nord și zona Baba Novac, lipsite de apă rece - raja-1462713545.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord, precum și cei din zona Baba Novac vor fi lipsiți de apă rece, câteva ore bune. 


Pentru înlocuirea unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, din cartierul Faleză Nord, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 11 mai, în intervalul 8.30 - 16.00. Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Cașin - Lt. Economu - Unirii - Cașin. 


Tot pentru înlocuirea unui segment de rețea - magistrala de alimentare cu apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu, cu diametrul de 800 mm, dar și pentru montarea a două vane, în cadrul programului de sectorizare, SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile joi, 12 mai, în intervalul 00.00 - 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardul Tomis și strada Baba Novac. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de aceste opriri să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4471 secunde