Care este starea pacienților răniți în incendiu de la Colectiv

111
1
Care este starea pacienților răniți în incendiu de la Colectiv - clubcolectiv-1448450632.jpg

Articole de la același autor

38 de răniți sunt în continuare internați în spitalele din București și din județul Ilfov. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, șase pacienți sunt încă în stare critică.

Astfel, la Spitalul de Arși sunt 11 pacienți internați, la Spitalul "Bagdasar Arseni" sunt nouă pacienți, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" – patru pacienți, la Spitalul Elias – trei pacienți, la Spitalul Militar Central – patru pacienți, la Spitalul de Urgență București – patru pacienți, la Spitalul Universitar – doi pacienți, iar la Spitalul "Dimitrie Gerota" și la Spitalul "C.C. Iliescu" mai este câte pacient internat.

Până în prezent au fost externate 43 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate. Patru persoane au fost transferate în Austria, una a decedat, iar trei sunt în stare stabilă. În Belgia se află opt persoane care sunt în stare stabilă, dintre care cinci au progrese punctuale. În Olanda au fost transferate opt persoane, două au decedat, iar șase sunt în stare stabilă. În Germania, au fost cinci persoane, din care două au plecat pe cont propriu, printre care și un cetățean german, dar două au decedat. În Marea Britanie mai sunt șase persoane în stare stabilă, trei decedând, în Norvegia, o persoană este în stare stabilă, iar, în Israel, au fost transferate trei persoane, din care una a decedat, dar celelalte două sunt în stare stabilă.

Comentează știrea

adevar
25 noiembrie 2015
adevar

Romania poti sa scoti vama cu toate republici vecine nu avem nevoie de vama

Pagina a fost generata in 1.755 secunde