Caravana Polaris la Constanța

192
Caravana Polaris la Constanța - caravana-1438261009.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 2 august, Polaris M Holding demarează cea de-a șasea ediție a "Caravanei Polaris", eveniment ce promovează importanța menținerii orașului curat. La fel ca și în anii precedenți, evenimentul se va desfășura în zona Portul Tomis începând cu ora 19,30.

"Prin intermediul acestui eveniment, compania Polaris își propune să sensibilizeze și să responsabilizeze constănțenii și turiștii aflați pe litoral să participe în mod activ la păstrarea curățeniei orașului și a plajelor. De noi depinde că imaginea orașului în care locuim să fie frumoasă și numai împreună putem demonstra că se poate realiza acest lucru prin contribuția fiecărui cetățean la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos", explică reprezentanții Polaris.

Dacă în edițiile anterioare, "Caravana Polaris" și-a axat atenția asupra sensibilizării populației adulte cu privire la menținerea orașului curat, anul acesta tema campaniei se va concentra asupra educației ecologice în rândul copiilor. Mai multe personaje îndrăgite de aceștia, printre care: Zâna curățeniei, personajele pe picioroange, mascotele vesele și năzdravane, vor fi prezente în Portul Tomis și îi vor îndemna pe cei mici, pe constănțeni și pe turiști să participe la menținerea curățeniei orașului și plajelor. De asemenea, acestor personaje li se vor alătura mai mulți tineri, îmbrăcați în salopete verzi care se vor plimba în Portul Tomis și-i vor îndemna pe constănțenii și turiștii aflați pe litoral să mențină orașul curat. Aceștia vor oferi copiilor și adulților obiecte promoționale de culoare verde pentru curățenie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4266 secunde