Caravană în Portul Tomis cu cadouri pentru constănțeni pentru menținerea unui mediu curat și sănătos

224

Articole de la același autor

Duminică, 11 august, compania de salubrizare a municipiului Constanța organizează cea de-a patra ediție a evenimentului a caravanei de conștientizare a cetățenilor cu privire la problemele de mediu și la menținerea unui oraș, implicit, a unui litoral cât mai curate.

Caravana se va desfășura în zona Portului Tomis, unde o echipă formată din promoteri și voluntari îi va îndemna pe constănțenii și turiștii aflați pe litoral să participe, în mod activ, alături de compania de salubrizare, la menținerea curățeniei municipiului Constanța.

Promoterii, îmbrăcați în salopete de culoare verde, alături de volun-tari, vor încuraja un comportament ecologic din partea cetățenilor constănțeni, oferindu-le acestora obiecte promoționale pentru curățenie, precum și pliante informaționale referitoare la colectarea selectivă și reciclare.

"Scopul acestei campanii îl reprezintă menținerea unui mediu curat și sănătos prin conștientizarea cetățenilor cu privire la valorile reale ale mediului înconjurător, care ne răspunde în funcție de cum îl respectăm", precizează Calina Spirea, reprezentantul companiei de salubrizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : Ce mizerie!!!
Pagina a fost generata in 1.6306 secunde