Când vine apa rece la Năvodari, Lumina și Corbu

372
1
Când vine apa rece la Năvodari, Lumina și Corbu - seapropiesezonulolunafaraapacald-1488443191.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și de remediere a unor avarii la magistralele de alimentare cu apă cu diametrele de 1.000 mm și 600 mm, ce alimentează cu apă potabilă o parte din zona de nord a județului, S.C. RAJA S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile azi noaptea, la ora 24.
Sunt afectați consumatorii din orașul Năvodari, localitatea Lumina, zona industrială Midia și Corbu. În cadrul lucrărilor, efectuate în zona podului rutier de la Ovidiu, se vor înlocui două tronsoane cu o lungime de aproximativ patru metri din cele două conducte magistrale și se va monta și o nouă vană pe firul de 1.000 mm. 
"Având în vedere lungime rețelei, diametrul, dar și debitul de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea conductelor este de aproximativ 12 ore", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 
Potrivit acesteia, pentru limitarea perioadei în care apa potabilă va fi sistată, pentru realizarea lucrărilor de reparații, echipele de intervenție au făcut toate lucrările necesare. S-au executat săpăturile și s-au pregătit materialele, inclusiv montajul la fața locului a segmentelor ce vor fi înlocuite, urmând ca, în perioada în care se va opri pomparea pe aceste tronsoane, să se realizeze doar partea de legături cu sudurile aferente. Totodată, la fața locului vor fi dislocate mai multe echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare. 
"Ne cerem scuze față de abonați și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", mai precizează reprezentantul RAJA.
Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată la noapte, în jurul orei 22.


Comentează știrea

Florica tata
2 martie 2017
Oprirea apei potabile azi 2. 03 2017

Este ora 23si 23 minute si ziceati de ora 22.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7112 secunde