Când sosesc biletele de odihnă și tratament pentru pensionari

562
1
Când sosesc biletele de odihnă și tratament pentru pensionari - tratamentbalnear-1486747254.jpg

Articole de la același autor

Începând de anul acesta, procedura de achiziție de servicii de tratament balnear, cazare și masă va fi derulată după aprobarea sursei de finanțare  prin Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2017 și se va realiza pe baza noului cadru legislativ. 


Conform reprezentanților Casei Naționale de Pensii, deocamdată nu se cunoaște cu exactitate data la care vor primi bătrânii primele bilete de odihnă și tratament. La acest moment, încă se lucrează la calendarul estimat al procedurii de achiziție. 


Cert este că licitația de bilete de tratament balnear se va derula on-line în SEAP, motiv pentru care toți operatorii economici interesați trebuie să fie înregistrați în SEAP și să dețină semnătură electronică extinsă bazată pe un certificat calificat. Aceasta trebuie eliberată de un furnizor de servicii de certificare acreditat, în vederea semnării documentelor care se vor încărca în SEAP de către ofertanți. 


Anul trecut, la Casa Județeană de Pensii au fost depuse 9.852 de cereri pentru eliberarea unui bilet de tratament și au fost puse la dispoziția persoanelor de vârsta a treia un număr de 7.584 bilete în toate stațiunile din țară, din care au fost valorificate doar 6.907. Din cele 7.584 bilete, 1.146 au fost gratuități. 


Comentează știrea

pensionar
11 februarie 2017
speram

speram ca noile reglementari sa rezolve problema biletelor gratuite pentru persoanele cu handicap certificate . o persoana cu handicap real ,beneficiaza de gratuitate o data la trei ani . daca sti cui sa-i dai spaga beneficiezi de acest bilet gratuit chiar daca nu ai un handicap real .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8605 secunde