CAM ASTA PĂȚEȘTI DACĂ JIGNEȘTI FEMEILE! Cum a fost pedepsit euro-deputatul "misogin"

234
1
CAM ASTA PĂȚEȘTI DACĂ JIGNEȘTI FEMEILE! Cum a fost pedepsit euro-deputatul

Articole de la același autor

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a deschis sesiunea de vot a Parlamentului European de la Strasbourg anunțând decizia de a-l sancționa pe deputatul Janusz Korwin-Mikke pentru declarațiile sale împotriva egalității de gen.


Președintele Tajani a impus sancțiuni de o severitate fără precedent: deputatului îi va fi reținută indemnizația zilnică timp de treizeci de zile, va fi suspendat de la activitățile parlamentare pentru zece zile, și i se va interzice să reprezinte Parlamentul timp de un an.


Severitatea pedepsei este proporțională cu gravitatea jignirii. Toate femeile au fost insultate de un atac ce privește egalitatea de gen în cursul unei dezbateri în plen prezidată de o femeie, pe un subiect legat de femei.


Președintele Tajani a declarat: "Nu voi tolera un astfel de comportament, în mod special atunci când vine de la cineva din partea căruia este de așteptat să își îndeplinească îndatoririle în calitate de reprezentant al popoarelor Europei, cu demnitatea cuvenită. Prin jignirea tuturor femeilor, deputatul a dat dovadă de dispreț față de valorile noastre fundamentale. De aceea, am deschis imediat o anchetă cu privire la această întâmplare, pe care am încheiat-o rapid, prin impunerea unei sancțiuni proporționale cu gravitatea faptei." 


Președintele a dorit, de asemenea, să își ceară scuze în fața tuturor persoanelor care s-au simțit afectate sau jignite de gestul deputatului, subliniind că un astfel de comportament nu va fi permis niciodată.


Comentează știrea

Radu
15 martie 2017
Misogin

Cred ca si misiginii convinsi au fost jigniti de comentariile acestui "specimen". Pedeapsa cred ca ar trebui sa fi si mai mare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0625 secunde