"Bucurii verzi" pentru copiii din Centrul de Plasament "Antonio"

116

Articole de la același autor

Luni, 23 decembrie, Centrul de Plasament "Antonio" va găzdui un grup de voluntari entuziaști din cadrul Asociației Civicum Voluntaris. Aceștia îi vor provoca pe copiii din cadrul centrului să participe la jocuri și să împodobească împreună bradul de Crăciun.

"Sărbătoarea de Crăciun reprezintă un motiv în plus de bucurie și de mulțumire, iar pentru acest fapt, în decursul mai multor ore vom dezvolta activități ludice, de reciclare creativă și motivaționale. În ideea că lumea trebuie să funcționeze pentru toți, nimeni și nimic să nu fie lăsat la o parte, încercarea noastră dorește să surprindă ca prin metodele prezentate, atenția tinerilor cu privire la un viitor de succes să fie sporită.

Educația nonformală va fi elementul principal prin care vom aborda teme ale dezvoltării personale și informații importante în educația ecologică", a explicat Adriana Bordaș, reprezentant al Asociației Civicum Voluntaris. Activitatea, intitulată "Bucurii verzi", va include jocuri de cunoaștere, vor fi realizate globulețe inspiraționale, din hârtie și carton uzat. Fiecare glob va fi personalizat cu o dorință primordială sau cu o prezentare tip "știați că" și informații utile pentru protecția mediului. La final, copiii și voluntarii vor împodobi bradul cu globurile motivante și își vor împărți cadouri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Decembrie 2013
Stire din Social : Săptămâna darurilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.2976 secunde