Betoane în loc de iarbă! Două turnuri vor fi ridicate pe spațiu verde, în Tomis II

2780
16

Articole de la același autor

Încă un spațiu verde din centrul Constanței este pe punctul de a pierde războiul cu betoanele. Două blocuri sunt în plan pentru a fi construite pe bulevardul Tomis, vizavi de parcul Tomis II.

O investitoare intenționează să ridice cele două turnuri de câte șapte etaje pe platoul cu iarbă și arbuști ornamentali din fața blocului A2.

Primăria Constanța a publicat pe site-ul său anunțul de consultare asupra propunerilor preliminare pentru Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea a două blocuri cu subsol și șapte etaje.

Potrivit proiectului, este vorba despre S+P+5+6-7R. În subsol, va fi parcare, la parter vor fi spații comerciale și la etaje vor fi apartamente de locuit. Cele două imobile vor fi ridicate în fața blocului A2, pe loturile 1 și 2. Inițiatorul proiectului este Elena Apostol, iar elaboratorul este SC Usonia SRL.

Turnuri de 20 de metri

Lotul 1 are 367 de metri pătrați, iar lotul al doilea are 394 de metri pătrați. Clădirile vor avea, fiecare, înălțimea de 20 de metri. Între cele două turnuri va fi o alee. În fața celor două blocuri, investitorul a prevăzut amenajarea a 48 de locuri de parcare, în spic, pe prima bandă a bulevardului Tomis. Din bulevard, este prevăzută și o alee de acces auto către parcarea la subsol. Trotuarul pietonal va fi îngustat foarte mult în dreptul celor două loturi.

Zece metri între blocuri

Între turnurile nou ridicate va fi o distanță de 11 metri, iar pe lateral, între turnurile deja existente în zonă, vor fi câte 13,53, respectiv 13,54 metri. Distanța de la blocurile ce urmează a fi construite până la cele trei scări ale blocului A2, de patru etaje, este de numai 10,46 metri.

Primăria Constanța face un apel către cetățeni, să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile. Acestea vor fi trimise la sediul Primăriei, pe bulevardul Tomis nr. 51, la camera 212, până luni, 6 iulie, inclusiv, între orele 8 și 16. Persoana de contact din partea proiectantului este arhitectul Marius Șocarici. 

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Bila
3 iulie 2015
Dezastru

Mazare lovește din nou!

decebal
3 iulie 2015
furaciunile celor 3 mazare ,strutinschi si porcul

Mascariciul a vandut tot spatiul verde si plaja si acum incaseaza banii din umbra s a dat la fund

Sindbad
3 iulie 2015
Spaga am dat, vreau locul acum...

Votati Mazare! sau Fagadau? Votati PSD! Lipsa de atitudine civica isi spune cuvantul, precum si spagile date deja. Sunt multumiti pensionarii si asistatii social de creatia lor? Sunt multumiti ca au distrus viitorul nepotilor de a avea un viitor in acest oras? Probabil ca da...

Georgi
3 iulie 2015
Colaborare

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

autor
3 iulie 2015
Nu distrugerii parcurilor din constanta

Trebuie să iesim în stradă si să spunem un NU răspicat, construcțiilor de orice fel în parcurile din Constanta , sunt terenuri în afara orasului o grămadă pe care dar putea construi, orasul trebuie să se extindă

cta
3 iulie 2015
de acum potopul

s-a retras si isi valorifica toate investitiile ,veti vedea ce amploare va lua peninsula curatata de tigani si valorificata de tripleta si multe alte puneri in posesie de veti ramane masca

G
3 iulie 2015
La Navodari la fel

Si la Navodari s-au stricat multe spatii verzi. In parcul central a distrus si fantana arteziana ca sa aiba loc un patron cu toate masinariile lui. In parculetul de langa Scoala nr.1 s-a facut bisericuta. In spatele blocului F tasaul era mult spatiu verde, pe care l-a betonat. Acum este stadion. La stadion n-au voie. Vin toti baietii din Navodari si joaca fotbal. Nu mai stii ce este linistea. Vine politia, nu le face nimic. Dupa 10 minute incep iar. Leagane peste tot langa geamurile locatarilor, pe care le folosesc adolescentii. statui peste tot, Au taiat copacii ca sa puna brazi.

G
3 iulie 2015
Oportunitate

Oferta cea mai convenabila de lucru la domiciliu! Castigati experienta alaturi de noi si faceti bani cu o munca moderna si placuta! Cautam oameni foarte seriosi si interesati de un venit suplimentar in timpul liber, acasa, comod in fata calculatorului. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Vasile
3 iulie 2015
Blocuri pe spațiul verde

În primul rind spațiu verde este doar fizic....în acte e spațiu viran....adică pușcărie pt cel care a făcut cadastrul....în al doilea rind cum p..a mea face el locuri de parcare pe bandă 1?.....adică nu face de loc.....trebuie acționați în justitie

bla bla
3 iulie 2015
spatii verzi

Fagadau o sa dea iar vina pe Mazare sau o sa blocheze constructia? Cred ca parte din spagi au ajuns si la el, altfel ar fi oprit toate ilegalitatile.

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6208 secunde