Bărbatul care s-a dat drept ginecolog și a abuzat sexual zeci de femei a fost trimis în judecată

404
Bărbatul care s-a dat drept ginecolog și a abuzat sexual zeci de femei a fost trimis în judecată - cabinetginecologie-1501586959.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din București, acuzat că practica fără drept meseria de medic și ar fi violat și agresat sexual zeci de femei, a fost trimis în judecată de către procurori. El pretexta că dorește să angajeze femeile și le trimitea la un control de Medicina Muncii pe care tot el îl realiza, întreg consultul medical fiind filmat cu camere disimulate în cabinet, relatează News.ro.


Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribubalul București, procurori au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului Bogdan Giuseppe, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de exercitare fără drept a profesiei de medic, 31 de infracțiuni de viol, 23 de infracțiuni de agresiune sexuală, 48 de infracțiuni de violare a vieții private.

De asemenea, bărbatul este acuzat de opt infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, o infracțiune de deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, o infracțiune de falsificare de valori străine și o infracțiune de punere în circulație de valori străine falsificate.

În rechizitoriu, procurorii au reținut că, în perioada 2016 – februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

"După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, inculpatul le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuși. În prezenta cauză au fost identificate 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul inculpatului pentru susținerea pretinsului examen de Medicina Muncii", anunță procurorii.

Potrivit acestora, când victimele veneau la cabinetul său, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind, în fapt, suspendat din această profesie, dar în același timp și medic ginecolog, calitate pe care nu a deținut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituții în domeniul siguranței naționale.

"După supunerea victimelor la un pretins examen psihologic, inculpatul își declina și calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale ginecologice de natură să alarmeze victimele. În acest mod inculpatul își convingea victimele să suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluționare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmărind, în fapt, satisfacerea propriilor nevoi sexuale. Pretinsele controale ginecologice se desfășurau în fața mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care inculpatul înregistra activitățile respective, făcându-și o veritabilă arhivă de materiale pornografice", mai precizează procurorii, scrie digi24.ro 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3588 secunde