Bani pentru patronii care angajează persoane marginalizate

301
2
Bani pentru patronii care angajează persoane marginalizate - incadraretineri-1492529742.jpg

Articole de la același autor

Pentru încadrarea în muncă a tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, aflați în dificultate și confruntați cu riscul marginalizării sociale, angajatorii beneficiază lunar, pentru fiecare persoană din această categorie, de o sumă egală cu salariul de bază stabilit la data angajării tinerilor. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Adelina Vlad, suma nu trebuie să depășească cu mai mult de două ori valoarea indicatorului social de referință (1.000 de lei), în vigoare la data încadrării în muncă, până la expirarea duratei contractului de solidaritate. 


În această categorie intră tinerii care se află în sistemul de protecție a copilului sau care provin din acest sistem, persoanele cu dizabilități, cei care nu au familie sau ale căror familii nu le pot asigura întreținerea. 


De aceste drepturi mai beneficiază tinerii care au copii în întreținere, cei care au executat una sau mai multe pedepse privative de libertate și victimele traficului de persoane.


Comentează știrea

Mihaela
19 aprilie 2017
oferta

Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected]

Raluca
21 aprilie 2017
acuzatie

Nu stiu cine va permis sa atasati aceasta imagine din 2010 -2011 la un articol despre persoane marginalizate cand in 2017 mai mult de 80% din cei prezenți sunt ofiteri si naviga pe 2000-3000EURO?Ar fi profesional sa verificati ce publicați !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5728 secunde