Bani mai mulți pentru promovarea turismului românesc

140
Bani mai mulți pentru promovarea turismului românesc - 12-1471866667.jpg

Articole de la același autor

Executivul a aprobat în ședință de Guvern, Hotărârea Guvernamentală nr. 120/2010 privind aprobarea Listei cuprinzând programele și proiectele de investiții în turism și a surselor de finanțare a documentațiilor tehnice și a lucrărilor de execuție a programelor și obiectivelor de investiții în turism, precum și pentru aprobarea criteriilor de eligibilitate a programelor și proiectelor de investiții în turism, cu modificările și completările ulterioare.


Prin acest document se facilitează finanțarea unor priecte de investiții în turism, precum și finalizarea obiectivelor de investiții aflate în derulare și a căror finanțare a fost întreruptă după anul 2013. Astfel, până la finalul anului 2016, prin deblocarea a 43 de milioane de lei se vor putea finalizat câteva proiecte majore de investiții de infrastructură turistică.


De asemenea, bugetul Autorității Naționale de Turism a fost suplimentat cu patru milioane de lei, pentru acțiuni de promovare. "Vom putea astfel să ne consolidăm prezența online, într-un domeniu în care componenta digitală este definitorie. Dezvoltăm și transformăm platforma națională de turism online într-un portal modern și integrat de turism, și, de asemenea, alocăm fonduri pentru o serie de acțiuni importante de marketing orientate către incoming", a explicat Costin Borc, ministrul Economiei.


Toate aceste măsuri, initiate de către Autoritatea Națională pentru Turism și Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, vor contribui la valorificarea resurselor turistice de care dispune România, la dezvoltarea destinațiilor turistice și crșeterea calității serviciilor în turism, pentru ca acest domeniu să se impună ca o activitate economică prioritară în cadrul sistemului economic național.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8636 secunde