Băiețel de 5 ani, GĂSIT MORT PE STRADĂ! Părinții îl pedepsiseră că a făcut pe el

3288
2
Băiețel de 5 ani, GĂSIT MORT PE STRADĂ! Părinții îl pedepsiseră că a făcut pe el - 2c04366b000005783224173imagem221-1486712628.jpg

Articole recomandate

O adevărată tragedie! Un băiețel în vârstă de cinci ani a fost găsit mort pe stradă, la aproximativ 200 de metri de casa sa, scrie metro.co.uk. Conform primelor informații, părinții acestuia l-ar fi pedepsit pe micuț pentru că a făcut pe el. 


Tragedia s-a petrecut în nordul Franței, în Aire-sur-la-Lys. Micuțul a fost găsit pe stradă doar în lenjerie intimă. El a suferit un stop cardiac.

Tatăl copilului, în vârstă de 30 de ani, și mama acestuia, în vârstă de 20 de ani, au fost arestați.

Din primele informații, se pare că ceștia l-au pedepsit pentru că făcuse pe el în pat. De asemenea, anchetatorii spun că micuțul a fost abuzat fizic înainte de a muri.



Comentează știrea

Uimire
10 februarie 2017
De ce sā dai nastere, daca nu iubesti ?!

Cruzime fara margini, lipsā de iubire, dragoste si milā duc la astfel de comportment crud ! Dacā parintii lor, le-ar fi aplicat astfel de tratament, ce li s-ar fi întâmplat si lor," pārintilor " respectivi ! Animalele iubesc puii lor, îi îngrijesc si îi ocrotesc. Multi oamenii au devenit niste brute, dusmani pentru copiii lor. Unii pārinti vād în copilasii lor, niste oameni maturi, care ar trebui sā facā, ce nu au fācut ei în copilārie ! Educarea copilasilor se face cu : dragoste, iubire, rābdare, în»elepciune, mult tact si fārā : bātaie, jigniri, bruscare, pedeapsā ! Cum îi educām, asa vor educa copiii lor !

Simona
10 februarie 2017
MonÅŸtrii

Doamne ce bestii Ă®nfiorătoare, am plĂ¢ns cĂ¢nd am citit articolul, merită omorati cu pietre, bietul copilaÅŸ nevinovat !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2078 secunde