AVERTIZARE METEO PENTRU CONSTANȚA. SE STRICĂ VREMEA! Ne așteaptă PLOI, FRIG, VÂNT și chiar NINSORI

3318
5
AVERTIZARE METEO PENTRU CONSTANȚA. SE STRICĂ VREMEA! Ne așteaptă PLOI, FRIG, VÂNT și chiar NINSORI - ploaie-1475489918.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o avertizare de înrăutățire a vremii în perioada următoare.


Începând din această seară, de la ora 23, și până joi seară, la ora 23, în vestul, centrul și nordul teritoriului, temporar, va ploua și se vor totaliza, local, peste 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat. În zona montană, treptat, începând din a doua parte a zilei de marți, 4 octombrie, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar mai ales în masivele din nordul teritoriului se va depune strat de zăpadă. Pe spații restrânse și pentru scurt timp, sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare în Dealurile de Vest, în Maramureș, în nordul și estul Transilvaniei, precum și în nordul Moldovei.


Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor și va avea viteze mai mari în cele vestice, sud-vestice și la munte, unde, la rafală, se vor depăși 50 – 60 de km pe oră, iar pe crestele montane va sufla tare.


Temperaturile vor scădea accentuat, iar în regiunile intracarpatice și în jumătatea de nord a Moldovei, miercuri, 5 octombrie, și joi, 6 octombrie, vremea va fi deosebit de rece.


Comentează știrea

constantean
3 octombrie 2016
ziar de stiri locale

ne-ati zis cum va fi vremea in toate zonele tarii, mai putin in Dobrogea. Halal ziar local de stiri !

jiji
3 octombrie 2016
m

Vrei profesionalism la gazeta de perete?Aici functioneaza copy-paste apoi marele jurnalist pune un titlu cat mai tampit si gata articolul.

Meteorologu'
3 octombrie 2016
Daca e' sa ploua..sa ploua, dar cu prosti!

Cum puteti sa puneti un astfel de titlu? Nu are nicio legatura cu vremea la Constanta! Tare gutui mai sunteti!

Eu
3 octombrie 2016
Iarasi

Din nou persostati in prostie.

costica
3 octombrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8106 secunde