Avertizare meteo de ploi torențiale la Constanța

1599
Avertizare meteo de ploi torențiale la Constanța - ploaie-1337203830.jpg
Vremea se anunță în continuare capricioasă și ploioasă, în țară și pe litoral. Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o informare meteo privind ploi însemnate cantitative. Avertizarea este valabilă până mâine, la ora 12,00.

Meteorologii spun că, având în vedere cantitățile însemnate de apă cumulate în jumătatea de vest a țării și în zona de munte, în intervalul men-ționat, va continua să plouă temporar în toate regiunile. Din după-amiaza zilei de miercuri, 16 mai, până joi, 17 mai, la prânz, ploile, însoțite și de descărcări electrice și, izolat, căderi de grindină, se vor semnala îndeo-sebi în nordul și centrul țării, precum și în zona de munte. Începând de astăzi de după-amiază și până vineri la prânz, aria acestora va cuprinde din nou regiunile sudice și vor continua în zona montană. Aversele vor avea și caracter torențial, iar can-titățile de apă vor depăși local 20 l/mp și, izolat, 40 l/mp.

Și la Constanța este posibil să avem astăzi furtuni cu descărcări electrice, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 14 și 20 de grade Celsius. Mâine nu va mai ploua, dar cerul se va menține parțial noros. Apare și soarele și se mai încălzește cu un grad-două, pe alocuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3249 secunde