AVERTIZARE METEO DE PLOI ȘI VIJELII. Când vin aversele la CONSTANȚA

1812
AVERTIZARE METEO DE PLOI ȘI VIJELII. Când vin aversele la CONSTANȚA - 14656645496ccd003d-1475743033.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o nouă informare de vreme urâtă. Potrivit meteorologilor, în cursul zilei de astăzi și la noapte, în Maramureș, Crișana, precum și în nord-vestul Transilvaniei, va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 litri pe metro pătrat și, izolat, 25 – 30 de litri pe metro pătrat.


În zona de munte vor predomina ninsorile și în special în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Temporar, vântul va avea intensificări în nord.vestul teritoriului, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafală vor atinge 65 – 70 de km pe oră.


Vremea se va menține deosebit de rece, în special în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local în Transilvania și pe arii restrânse în Moldova, nordul Olteniei și al Munteniei, unde se va produce brumă.


Începând din seara zilei de vineri, 7 octombrie, și până în după-amiaza zilei de sâmbătă, 8 octombrie, ploile se vor extinde treptat și vor cuprinde regiunile din jumătatea de sud-est a teritoriului, unde cantitățile de apă vor fi însemnate.
La Constanța, va ploua mâine dimineață, dar destul de slab, însă în cursul nopții aversele vor fi intense. Valorile termice vor fi însă destul de ridicate, fiind cuprinse între 16 și 21 de grade.


Sâmbătă, va fi totuși mult mai frig, se vor semnala intensificări ale vântului și reprize de ploaie în cursul dimineții. Apoi se va însenina. Temperaturile se vor situa între 8 și 16 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1787 secunde