Avarie RAJA. Localitatea Castelu fără apă până mâine după-amiază

75
Avarie RAJA. Localitatea Castelu fără apă până mâine după-amiază - apa-1436282785.jpg

Articole de la același autor

În cursul acestei zile, conducta magistrala de alimentare cu apa, cu dimetrul de 1200 mm, ce asigura alimentarea cu apa a localității Castelu, a suferit o avarie în zona Liceului Agricol, pe DN Medgidia - Castelu, pe un teren agricol aflat în apropierea drumului.

Pentru remedierea avariei, S.C. RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe această magistrală, începând de astăzi, de la ora 17,00, și până mâine, 8 iulie, ora 16,00. Sunt afectați toți consumatorii din localitatea Castelu.

"Lucrările sunt mult îngreunate de faptul că fiind o conductă magistrală, ce se întinde pe zeci de kilometri, numai golirea și umplerea acesteia durează aproximativ 12 ore. Din primele estimări făcute la fața locului, lucrările de reparații constau în înlocuirea unui tronson din conductă pe o lungime de aproximativ 6 metri", explică reprezentanții RAJA.

Având în vedere temperaturile ridicate, S.C. RAJA S.A. Constanța a trimis pentru această seară, și va trimite și în cursul zilei de mâine, mai multe cisterne cu apă potabilă pentru abonații din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5705 secunde