AVARIE RAJA. Când vine apa rece în localitatea Mihail Kogălniceanu

85
AVARIE RAJA. Când vine apa rece în localitatea Mihail Kogălniceanu - 6359902888835005651545927371show-1500803943.jpg
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, conducta principala de alimentare cu apa, cu dimetrul de 250 mm, ce pleacă de la stația de pompare Mihail Kogălniceanu a suferit o avarie.


"Pentru remedierea situației a fost oprită stația și s-a întrerupt furnizarea apei potabile către abonații din localitate. Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție dotate cu utilajele necesare. În urma decopertării zonei, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson pe o lungime de aproximativ trei metri. Mai mult, lucrările sunt mult îngreunate și din cauza faptului ca în zonă se află și un cablu de alimentare cu energie, motiv pentru care o mare parte a săpăturilor se realizează manual", explică reprezentanții RAJA.


În această situație, lucrările urmează să fie finalizate astăzi, 23 iulie, in jurul orei 12,30. Abonații din localitatea Mihail Kogălniceanu vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 15,00. 


"Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", mai spun reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde