Avarie RAJA. Când vine apa în cartierul Km 4 - 5

590
2
Avarie RAJA. Când vine apa în cartierul Km 4 - 5 - faraapalarobinet-1441202568.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 14,30, la dispeceratul RAJA Constanța s-a primit o reclamație potrivit căreia, la ieșire din municipiul Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, aproape de sensul giratoriu către Cumpăna, este apă la marginea carosabilului. 


Echipele RAJA s-au deplasat la locul indicat, iar, după decopertare, s-a constatat o avarie la conducta magistrală cu diametrul de 800 mm care pleacă din Stația de pompare și tratare a apei Palas, care asigură alimentarea cu apă a abonaților din cartierele CET, Km 4 - 5, Km 5 și Viile Noi. Totodată, această magistrala alimentează și rezervorul de 20.000 mc de la Bifurcația Cumpăna, prin care se asigura o parte din necesarul de apa a abonaților din localitățile Cumpăna, Eforie Nord și Agigea.


"Având în vedere că la ora producerii avariei, rezervorul era la capacitate maximă de încărcare, abonații din cele trei localități nu vor suferi din cauza lipsei apei potabile. Însă, pentru remedierea avariei, constănțenii din cartierele CET, Km 4 - 5, Km5 și Viile Noi nu vor avea apă potabilă până în această noapte, în jurul orei 24, lucrările de intervenție constând în înlocuirea unui tronson de șase metri din conducta magistrală.


"Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apă la parametri optimi", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

cristi
2 septembrie 2015
apa

Mai rpd ca vreau sa fac baie ;)

Gogu
2 septembrie 2015
APA SI CACAT

...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5411 secunde