AVARIE MAJORĂ LA CET. Jumătate din Constanța a rămas fără apă caldă și căldură

8604
3
AVARIE MAJORĂ LA CET. Jumătate din Constanța a rămas fără apă caldă și căldură - cet1-1487745131.jpg

Articole de la același autor

Jumătate din municipiul Constanța a rămas fără apă caldă și căldură în această dimineață, la ora 4, când a fost înregistrată o avarie pe rețeaua care alimentează cu agent termic primar zeci de puncte termice.


Din această cauză, RADET Constanța nu poate furniza apă caldă și căldură către consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire. Sunt afectați constănțenii din zonele CET, Pod IPMC, Pod Butelii, Salvare, Inel I, Inel II, Galeriile Soveja și cartierul Tomis Nord. 


Potrivit reprezentanților CET, se lucrează pentru remedierea avariei, iar furnizarea apei calde și a căldurii ar putea fi reluată în această noapte, în jurul orei 23.


Pentru relații suplimentare, puteți apela Dispeceratul CET Constanța, la numărul de telefon 0241/585.300.



Comentează știrea

jj
22 februarie 2017
jj

Jumatate din cei inca racordati la Radet

constantean-contribuabil prost
22 februarie 2017
nu am caldura si apa calda in februarie

Adica probabil se va relua maine, daca nu este o avarie care sa necesite costuri ce trebuiesc justificate cumva. Bine ca natura tine cu noi, cei in imposibilitatea de debransare (deocamdata, pt ca se pun nenumarate bete in roate) si este putin mai cald desi este inca februarie, deci iarna si cum bine stim "iarna nu-i ca vara". De ce sunt ingreunate pana la extrem, pana dincolo de limita suportabilitatii debransarile si conectarile la conductele de gaz natural, mult mai eficiente ca si costuri pt populatie si chiar si costuri de intretinere?! Desi NU este o intrebare retorica, NU exista un raspuns concret, profesional si logic.

Mariana Popa
23 februarie 2017
Avarie majora

Este a nu stiu care oare când se opreste căldura in această iarnă. Asociațiile de proprietari nu au contract cu CET'ul cu cu RADET-ul!!!La cine sa ne plângem pentru servicii de proastă calitate sau servicii inexistente? Daca cei de la Engine ar veni cu gazele in Tomis Nord zona cap linie 100,am renunta cu mare plăcere la serviciile dvs!!!Sunteți o dezamăgire.

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Social : Avarie CET, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.8816 secunde