Avaria CET se prelungește. Când se va relua furnizarea de căldură și apă caldă, la Constanța

2570
12
Avaria CET se prelungește. Când se va relua furnizarea de căldură și apă caldă, la Constanța - avariecet-1392307248.jpg

Articole de la același autor

Avaria extrem de violentă produsă în cursul zilei de marți, 11 februarie, la CET Palas, s-a dovedit deosebit de gravă, iar intervenția pentru remedierea ei este foarte dificilă. Potrivit directorului Centralei Termoelectrice Palas, Gheorghe Enache, în cursul după-amiezii de miercuri, 12 februarie, după ce o parte din lucrări fuseseră finalizate, la sesizarea unor lucrători de la SC Muncă și Artă SA, s-a constatat că avaria anterioară a provocat o defecțiune majoră a conductelor aferente magistralei 2 urban, respectiv pe aproximativ 80 de metri liniari conducta Dn 1000 mm, ce necesită înlocuire. 


"Din cauza faptului că în această zonă conductele sunt amplasate suprateran la o înălțime de aproximativ 7 metri, în incinta unității menționate, conductele sunt izolate cu vată și tablă, iar conducta retur pe care s-a produs avaria este mascată de conducta tur, personalul unității noastre nu a avut posibilitatea de a depista defecțiunea", a declarat Gheorghe Enache. Deși echipele CET lucrează non-stop de mai bine de 24 de ore, lucrările nu vor putea fi finalizate până în această seară, în jurul orei 22,00. Până atunci, consumatorii arondați unui număr de 14 puncte termice situate în perimetrul CET Palas și pe strada Eliberării sunt lipsiți de căldură și apă caldă. La rândul lor, din cauza avariei, cei de la RADET Constanța au fost nevoiți să întrerupă furnizarea apei calde de consum și încălzirea către toți consumatorii alimentați din punctele termice nr. 44, 52, 86, 89, 130, 131, 132, 134, 135, 136, 137, 160, 161, 162, 163, 165, 169, 170, 171, 174, 175, 176, 211, 247, 248 și 272. Aceste puncte termice deservesc consumatorii din zonele Tomis Nord, Brătianu, Medeea, CET, Inel I și Inel II. De asemenea, tot din cauza avariei CET Palas, a fost oprită furnizarea încălzirii și la punctele termice nr. 31, 35, 46, 48, 50, 51, 54, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146, 147, 177 și 178, situate în zonele Faleză Nord, Tomis III și Tomis Nord. "Aceste puncte termice furnizează doar apă caldă însă, în funcție de parametrii de furnizare ai agentului termic primar de către CET Palas, RADET Constanța va face tot posibilul ca pe timpul nopții constănțenii din cartierele Faleză Nord, Tomis III și Tomis Nord să beneficieze de încălzire în loc de apă caldă de consum", precizează purtătorul de cuvânt al RADET Constanța, Liliana Enache.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
constantean
13 februarie 2014
avarie cet

va trebui sa ne obisnuim cu astfel de avarii , dupa ce un specialist ca d-nul Oslobeanu a fost fortat sa iasa la pensie pentru o numire politica a fostul dir economic de la Radet Constanta , d-NUL Enache care a musamalizat activitatea lui Racheru de la Radet , dar asa este la republica Mazare competente la furat numiti in functii .

mr.Anaconda
14 februarie 2014
!!!

ieri scriai ca sa remediat! cumva erai in calduri?

maidanezul vigilent
14 februarie 2014
CALDURA MARE D-LE

INSTALATII PREISTORICE SI CAPETE CU CREER PLAT. DUPA CE PLATIM CEA MAI SCUMPA INCALZIRE DIN ROMANIA ,IRESPONSABILII DE LA RADET NU SUNT CAPABILI SA INTRETINA INSTALATIILE. DACA ASTIA AR AVEA CEL MAI PUTIN BUN SIMT AR DIMINUA SUBSTANTIAL FACTURA(FRACTURA) PE FEBRUARIE. ASA SE PROCEDEAZA IN LUMEA CIVILIZATA.

JENU
14 februarie 2014
HABAR NU AVETI CE SA MAI REPARATI ASA INCOPETENTI SUNTETI

BAI CARE CALDURA CA NICI AZI NU AM AVUT CALDURA SI NICI APA CALDA.......HABAR NU AVETI SA MAI REPARATI.CE MAI V-AU AJUNS BLESTEMEL CA NE-ATI CALCULAT FACTURA LA 40 ZILE? VROIATI SA NE FACETI POMANA NOU DE 40 ZILE? SI SA RAMANEM DATORI VANDUTI LA VOI ....NA BAI MOCOFANILOR CA LA NICI 40 ZILE V-AU AJUNS PE VOI LACRIMILE CELOR MULTI SI AMARATI PRODUSE CU FACTURILE VOASTRE MARI SI NENOROCITE. NUMAI CA MISCATI-VA CURUL SI FACETI CEVA CA DEJA SUNTETI INCOMPETENTI PUTIN SPUS VOI HABAR NU AVETI CE SA MAI REPARATI ACOLO

Marga
14 februarie 2014
avaria

In Tomis Nord nu este caldura de marti. Ne mint ca sa ne mai incaseze ceva in plus.

Dorel
14 februarie 2014
Dumnezeu nu a mai suportat aroganta ciocoilor

Daca nu era aceasta avarie acum stateam ziua cu geamurile deschise . Luni dimineata am pus o sticla cu apa pe calorifer si dupa citeva ore era fiebinte. Oamenii se chinuie din greu sa plateasca facturile uriase de la caldura, iar Dumnezeu vazand dispretul autoritatilor fata de oameni ce si-a zis : eu le-am dat vreme blinda ,calduroasa iar ei dispretuiesc bunatatea mea risipesc caldura din case degeaba. Sfinte Petru plesneste-le tevile acestor hrapareti.

Manolo
14 februarie 2014
Caldura mai ieftina la gaze

dragilor, eu vreau sa va zic ca m-am debransat in toamna, fara avizul lor de 2 lei si acum platesc pe luna ianuarie la gaze (caldura+aragaz+apa calda) aprox 190 de lei. Asa trebuie sa faca si cei care au gaze la bloc, sa se debranseze in masă si sa-i lasa in țarcul gol pe hotii astia de la Radet. Daca eu m-am debransat, puteti si voi!

AMARASTEAN
14 februarie 2014
VAI DE CAPUL VOSTRU ASTIA DE LA CET, RADET SI TOTI

la bloc e una la casa cu curte e altceva ca sa te btansezi la gaze......la bloc mai ales in cartierele vechi nu toti locatarii isi permit din pesnia de mizerie sa isi puna gaze ceea ce implica schimbata instalatia ca blocurile sunt vechi...................asa ca e o problema e usor de spus dar in bloc nu locuiesti de nebun ci ai si vecini bogati si amarati.dar fiti pe pace ca II DESFINTEAZA MAZARE CET-UL si vrem nu vrem avem gaze.....ASA CUM A DAT MAZARE TOATE SPATIILE VERZI DE PE B-DUL LAPUSNEANU IN FATA PARCURILE.DEJA SE CONSTRUIESTE.SI FAC DOMNII CARE AU SOCIETATEA DE CONSTRUCTIIE FAC HOTESTE NOAPTEA MASURATORILE SA ISI INSTALEZE BARACLE SI VECINII TAC ASA E SI CU CET-UL STAM IN FRIG DE MARTI SI AU TUPEU SI NE CALCULEAZA SIGUR FACTURA SI CAND NU AM AVUT APA CALDA SI CALDURA.

MIRUNA
14 februarie 2014
penibil

Avaria extrem de violentă produsă în cursul zilei de marți, 11 februarie, la CET Palas, s-a dovedit deosebit de gravă, iar intervenția pentru remedierea ei este foarte dificilă. Potrivit directorului Centralei Termoelectrice Palas, Gheorghe Enache, în cursul după-amiezii de miercuri, 12 februarie, după ce o parte din lucrări fuseseră finalizate, la sesizarea unor lucrători de la SC Muncă și Artă SA, s-a constatat că avaria anterioară a provocat o defecțiune majoră a conductelor aferente magistralei 2 urban, respectiv pe aproximativ 80 de metri liniari conducta Dn 1000 mm, ce necesită înlocuire. penibil 4 ZILE DE REPARATII IN ANUL 2014 si ..noroc ca e caldut afara...daca era ger ca acum 2 saptamani? Jumătate din orașul Constanța a rămas fără apă și căldură, din pricina unei defecțiuni de proporții la magistrala nr. 2, aparținând CET Constanța. Defecțiunea, detectată marți după-amiaza, a dat bătăi de cap muncitorilor de la Termoelectrica și în cursul zilei de miercuri, 12 februarie, spre ghinionul constănțenilor ce au fost nevoiți să îndure frigul din case și lipsa apei calde

GINA
14 februarie 2014
NE IAU DE PROSTI

DE CE VARA STAM CU RAPANU PE NOI TREI SAPTAMANI? IAR ACUM NU AVEM APA CALDA SI CALDURA? DE S-A INCASAT IN DECEMBRIE PTR. 40 DE ZILE SI NIMENI NU A FOST TRAS LA RASPUNDERE?? PENTRU ECONOMIILE CLOVNULUI, SA AIBE BANI DE DEZMAT

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4591 secunde