Au fost aduși palmierii în Mamaia

278
1

Articole de la același autor

Chiar dacă vremea a fost mai urâtă în ultimele zile, campania "Curățăm Constanța Noastră" continuă. În cursul zilei de ieri, au fost tăiați și toaletați arborii din cartierul Tomis Nord și din stațiunea Mamaia. În parcul Tăbăcărie, în stațiunea Mamaia și în zona Gării CFR au fost plantați puieți. 


Tot în stațiunea Mamaia, la intrare, în zona cuprinsă între Pescărie și Satul de Vacanță au fost aduși palmieri. "Cei 30 de palmieri au fost ținuți în sere pe timpul iernii și le-au fost administrate diferite tratamente. Palmierii se află în vase speciale, cu pământ îmbogățit cu substanțe nutritive, vase ce au fost îngropate în pământ", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.


De asemenea, muncitorii de la salubrizare au acționat în Tomis Nord și în stațiunea Mamaia, iar platformele de colectare din centrul și nordul Con-stanței au fost reparate, dezinfectate și vidanjate.


Astăzi, continuă plantările de arbori în stațiunea Mamaia și se va cosi și grebla iarba pe bulevardul Mamaia și bulevardul Brătianu. "Lucrătorii de la salubrizare vor acționa în stațiunea Mamaia, iar platformele de colectare vor fi dezinfectate, spălate și reparate în cartierul Tomis Nord, în Inel I, Inel II și Baba Novac", mai spune reprezen-tantul Primăriei Constanța.


Comentează știrea

cetatean
21 aprilie 2016
european

Trotuarul de la intersectia Dacia pe Bdul Lapusneanu pana la intersectia City Mall arata deplorabil. Crengile teilor coboara in capul pietonilor, ajuntandu-i parca sa priveasca la gropile si santurile din asfalt, ca sa nu se impiedice. Asa arata un oras "gospodarit" de niste golani pusi pe furaciune, care isi urmaresc interesele personale si de grup infractional. Fagadau ai coborat vreodata din masina, sa te plimbi prin oras la pas? Intelegi nevoile pe care le are un cetatean de rand?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4471 secunde