ATENȚIONARE METEO / Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

1406
ATENȚIONARE METEO / Cum va fi vremea săptămâna aceasta,  la Constanța - ploaieumbrelavremeploioasa1-1349614673.jpg
Gata cu căldurile. De astăzi, îmbrăcați-vă gros că vine frigul. Se instalează în sfârșit toamna, cu ploi și temperaturi sub 20 de grade Celsius. 


Meteorologii au emis în cursul zilei de duminică o informare de răcire accentuată și intensificări ale vântului în întreaga țară. Practic, începând de azi-noapte și până în dimineața zilei de marți, 9 octombrie, temperatura aerului va marca o scădere accentuată în toate regiunile, vremea devenind rece pentru această perioadă din an. Totodată, vântul se va intensifica treptat, depășind la rafală 50 - 60 de km pe oră, iar în zona montată 80 de km pe oră. La munte, la altitudini de peste 1.800 de metri vor fi precipitații mixte.

În județul Constanța, astăzi, va fi ploaie slabă și maxime termice de doar 16 grade Celsius. Vestea cea bună este că de marți va ieși din nou soarele și vom avea temperaturi plăcute până la sfârșitul săptămânii. Cerul va fi mai mult senin la jumătatea săptămânii, când se vor înregistra și 20 - 21 de grade Celsius, iar de vineri va fi mai mult variabil, dar cu temperaturi ceva mai mici. Precipitații nu vor mai fi deloc, dar vor apărea condiții de ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 05 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Social : Vreme schimbătoare la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.7637 secunde