Atenționare de la meteorologi! PLOI ABUNDENTE și VÂNT PUTERNIC, în următoarele zile, la Constanța

2594
Atenționare de la meteorologi! PLOI ABUNDENTE și VÂNT PUTERNIC, în următoarele zile, la Constanța - nori1462260901-1478520546.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme urâtă în toată țara, în perioada următoare.


Începând din această seară, de la ora 22, și până mâine seară, la ora 20, va ploua pe arii extinse în sudul, centrul și estul țării, unde cantitățile de apă vor depăși, local 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 de litri pe metru pătrat. Ploile vor avea și caracter de aversă și pe suprafețe restrânse se vor semnala descărcări electrice. La munte, la altitudini mari, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.


Vântul se va intensifica mai ales în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze de 55 - 60 de km pe oră, iar pe crestele montane rafalele vor depăși temporar 70 – 80 km pe oră.


La Constanța, ploile vor debuta în cursul dimineții de mâine și se vor intensifica noaptea, când ar putea fi însoțite de furtuni cu fulgere. Averse însemnate vor fi mai ales în cursul zilei de miercuri, dar rafalele de vânt se vor mai domoli.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9035 secunde