Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

229
Atenție, se oprește curentul electric la Constanța! - intrerupatorcurentelectric5-1502212470.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului, dar și cei din cartierele Faleză Nord și Inel II nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiu Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Unirii, întrerupere parțială, străzile Libertății, Oleg Danovski, respectiv Ecoului nr. 38 - 42, blocurile BM1, BM2 și BM3, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi totale pe bulevardul Mamaia nr. 288 - 292, la blocurile C1 și C3, bulevardul Mamaia nr. 290, precum și în zona Inel II, pe strada Eliberării, blocurile IV36, IV37, IV38, IV39, strada I.L. Caragiale, blocul P1, întrerupere totală.


În restul județului, între orele 16 și 19, se oprește curentul în localitatea Piatra, întrerupere parțială, iar, între orele 9 și 17, în localitățile Corbu și Dulgheru, întrerupere parțială, precum și în localitățile Dunăreni, Chirnogeni și Cuza Vodă, întrerupere parțială, respectiv Casicea, întrerupere totală, Lanurile și Peștera, întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5027 secunde