Atenție, se oprește apa rece la Constanța!

305
Atenție, se oprește apa rece la Constanța! - atentieapa-1469464178.jpg
Constănțenii care locuiesc în zona Inel II sunt lipsiți de apă rece, mâine, timp de cinci ore. Pentru remedierea unei avarii la con-ducta principală de alimentare cu apă de pe strada Dumitru Marinescu, din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine, începând cu ora 9.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona Complexului Marvimex, din perimetrul delimitat de străzile Eliberării - Dumitru Marinescu - Dreptății - Dezrobirii - Eliberării, dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 130, 131 și 132. Furnizarea de apă rece va fi reluată în jurul orei 14. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru fina-lizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz cas-nic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde