Atenție, se oprește apa rece la Constanța!

298
Atenție, se oprește apa rece la Constanța! - robinet-1467217901.jpg
Constănțenii din zona Amzacea și cei din cartierul Coiciu sunt lipsiți de apă rece, astăzi, timp de șase ore. 


Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Dumitru Marinescu, din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi dimineață, începând cu ora 9. 


Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile I.C. Brătianu - Oborului - I.L. Caragiale - Dezrobirii - I.C. Brătianu, precum și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 134, 135, 136, 137 și 163. De asemenea, se oprește apa în cartierul Coiciu - perimetrul delimitat de străzile Poporului - Trandafirului - Biruinței - Fulger - Dumitru Marinescu - Ion Roată - Poporului. De asemenea, o parte din consumatori nu vor avea nici apă caldă la robinete. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 15. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7401 secunde