Atenție, se oprește apa rece în cartierele Palazu Mare și Tomis Plus din Constanța!

308

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierele Palazu Mare și Tomis Plus vor fi lipsiți de apă rece, la începutul săptămânii viitoare. 


Pentru înlocuirea unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă din municipiul Constanța, cu diametrul de 450 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 27 septembrie, în intervalul 9.30 - 17.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierele Tomis Plus și Palazu Mare, dar și agenții economici din zonă: Carrefour, Selgros, Dedeman, Peco OMV, depozitul farmaceutic, reprezentanțele Renault și Skoda. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada între-ruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2016
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Vineri, 09 Septembrie 2016
Stire din Social : Atenție,  se oprește apa în Medgidia!
Pagina a fost generata in 1.4248 secunde