Atenție, se oprește apa la Constanța!

276
Atenție, se oprește apa la Constanța! - robinet-1490117246.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului și cei care locuiesc în zona Dacia vor fi lipsiți de apă rece, mâine, timp de jumătate de zi.
 
Pentru remedierea unei defecțiuni la una din vanele de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, din municipiul Constanța, în zona intersecției dintre bulevardul Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine, începând cu ora 9.30. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Poporului - Mihai Viteazu - Alexandru Lăpușneanu - Farului - Tomis - Poporului, cei de pe bulevardul Tomis pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardul Alexandu Lăpușneanu și strada Petru Vulcan - blocurile TS și abonații alimentați prin punctele termice din zonele afectate, numerele: 102, 104 și 120. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 15.30. 


Abonații din zona Piața Tomis III și cei arondați punctului termic nr. 117 vor avea apă cu presiuni reduse în intervalul menționat. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3686 secunde