Atenție, se oprește apa la Constanța!

256
Atenție, se oprește apa la Constanța! - atentieapa-1449254265.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord vor fi lipsiți de apă rece săptămâna viitoare.

Pentru realizarea unor lucrări de extindere a conductelor de distribuție apă de pe străzile Badea Cârțan și Cișmelei, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, pe 8 decembrie, în intervalul 9,00 - 16,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cârțan - Ștefăniță Vodă - Soveja - Tomis - Badea Cârțan și punctele termice numerele 46, 47, 48 și 50; cei de pe aleea Orhideelor și punctul termic nr. 147, precum și din perimetrul delimitat de străzile Cișmelei - aleea Lotus - Suceava - Cișmelei, precum și punctele termice din zonă, numerele 138 și 139.

"Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde