Atenție, se oprește apa în satele Oituz și Nazarcea!

99
Atenție,  se oprește apa în satele Oituz și Nazarcea! - apaoituz-1417630514.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a stației de pompare Cota 20 Ovidiu, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, mâine, între orele 00,00 - 24,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din satele Oituz, din comuna Lumina, și Nazarcea, din comuna Ovidiu, dar și abonații din zona de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu: Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu", unitățile militare și agenții economici din zonă.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Extindere rețele apă și canalizare, reabilitarea a două stații de pompare și stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Ovidiu", în valoare de 8,05 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 2,3 milioane lei.

În cadrul acestui proiect, au fost realizate două stații de pompare noi pentru sistemul de canalizare, complet automatizate. Stația de pompare Cota 20 Ovidiu a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 40 de ani. Proiectul mai cuprinde și extinderea rețelelor de alimentare cu apă, în zona nouă a orașului Ovidiu, pe o lungime de peste un kilometru, pe străzile: C, D, M4, M5 și M7.

Pe parte de canalizare, sistemul a fost extins cu 2,9 km, pe străzile 1, 2, Egretei, Rândunicii, Păunului, Lăstunului, Pajiștei, Fulgerului, Mugurel, Uzinei și DN2A. În plus, a fost montată o nouă magistrală de preluare a apelor uzate, între stațiile de pompare din localitate, pe o lungime de 8,2 km. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4794 secunde